כלכלה, עסקים- פורטל אקונומיסט
 
 
 
 
 
 
מדור פרסומי

מהגפן לבקבוק – סדנאות יין ב"ארמונות הרודס" – אילת

24/03/2008

רוני טימסיט - מנכ"ל "ארמונות הרודס": "יין טוב משדרג כל ארוחה והופך אותה לחוויה מהנה יותר. בהיותינו מלונות יוקרה, חשוב לנו שצוות מחלקת המזון והמשקאות שלנו יהיה מיומן ובעל ידע נרחב ויעניק שרות מקצועי"

ארמונות הרודס – אילת (הרודס פאלאס – הרודס ויטאליס – הרודס פורום)  ממשיכים בתהליך השדרוג בו החלו מאז עברו לניהול עצמי של הבעלים,  כשעל הפרק הפעם – השבחת משאבי האנוש במלון באמצעות סדנאות לימוד והעשרה.

במסגרת שיתוף הפעולה הפורה והמתמשך בין ארמונות הרודס ויקבי רמת הגולן שמיטב היינות המיוצרים בהם מוגשים לאורחי הרודס, עוברים בימים אלה עובדי המסעדות, חדרי האוכל, הברים, הטרקלינים ושרות החדרים, סדנאות מקיפות בנושא היין.

מטרת הסדנאות להביא את העובדים להתמקצעות מירבית  בתחום זה, כדי שידעו להתאים את היין הנכון לכל מאכל ולכל ארוחה, יגישו את היינות על פי כל כללי הטקס, ידעו להמליץ על יינות ולהציע אותם בהתאם לטעמו והעדפותיו של כל אורח ויכירו את תהליכי ייצור היין, החל משלב גידול הגפנים ועד לפקיקת הבקבוק.

הסדנאות אותן עוברים העובדים הן בנות שלושה ימים וכוללות הדרכה בסיסית ומתקדמת, לימודים תיאורטיים  ומעשיים וטעימת מגוון יינות רחב.

את הסדנאות אותן יזמה מנהלת המזון והמשקאות של "ארמונות הרודס" – רחלי אפללו, מעביר צוות הדרכה בכיר מטעם יקבי רמת הגולן, הכולל את מנהל ההדרכה הארצי של היקב – עודד זיו, המדריך הבכיר – עידן זנו, ונציג היקב באילת – ערן לס.

בין השאר לומדים העובדים את תהליך הכנת היין מראשיתו ועד סופו, את ההבדלים בין יינות – לבנים ואדומים, יבשים וחצי יבשים, הכרת זני הענבים השונים ומקום גידולם, ההבדלים בין יינות, ככל שהדבר נוגע לטעמם ומחיריהם, ועוד ועוד.

עוד כוללות ההדרכות, לימוד טקס היין – הצגת הבקבוק לאורח, הבנת האמור בתווית המהווה את תעודת הזהות של היין, פתיחת הבקבוק, טעימה ומזיגה.

לדברי רוני טימסיט - מנכ"ל "ארמונות הרודס": "יין טוב משדרג כל ארוחה והופך אותה לחוויה מהנה יותר. בהיותינו מלונות יוקרה, בהם פועלות מסעדות גורמה – הלורנס והתמרינד ומכיוון שאנו מארחים מדי שנה בשנה מאות אירועים וכנסים בהם מוגש יין, חשוב לנו שצוות מחלקת המזון והמשקאות שלנו יהיה מיומן ובעל ידע נרחב ויעניק שרות מקצועי".

 עוד מוסיף טימסיט ואומר: "רבים מהמועסקים בבתי המלון באילת ובכלל זאת גם ב"הרודס", הם צעירים שזה עתה השתחררו מהצבא ואין להם השכלה, אפילו הבסיסית ביותר בתחום המלונאות והמסעדנות. מכיוון שכך, חובה עלינו להכשירם ולהעניק להם את הכלים הנכונים לשרת את אורחינו".

קרדיט צילומים: יח"צ

 

הדפסשלח לחברהוסף תגובה  הדלק בהZרקור

אודות אקונומיסט

חדשות כלכלה

פורומים כלכלה

מאמרים כלכלה

לינקים נבחרים

מי אנחנו

כלכלה

הנהלת חשבונות

כלכלת משפחה

לימודי שוק ההון

חברי המערכת

שוק ההון

שירותי מחשוב

כלכלה

מחשבונים

פרסמו אצלנו

נדל"ן

דיני מקרקעין

שוק ההון

מידע פיננסי

תקנון האתר

פרסום ומדיה

משכנתא

פנסיה

רוטנברג עו"ד גירושין 

צור קשר

ספורט ובריאות

פנסיה

יזמות

עסקים קטנים

RSS

טכנולוגיה

ייעוץ מס

משכנתאות

פורקס

       
       

חדשות כלכלה, עסקים , שוק ההון, משכנתא אקונומיסט.

דרונט בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לפורטל כלכלה, עסקים אקונומיסט בע"מ.