יצרנית מעדני הבשר "יחיעם" (בבעלות קיבוץ יחיעם שבגליל) מדווחת על גידול שיא במכירת נקניקיות – המאכל הפופולארי ביותר ביום העצמאות.
תמיר דגן, מנהל השיווק ב"יחיעם", מסר כי מדובר על גידול של כ- 25% במכירות של חודש אפריל לעומת החודשים פברואר ומרץ השנה.
דגן: "מפעל החברה עובד בימים אלה במלוא התפוקה על מנת לעמוד בביקושים הגדולים, אך לצערנו, יתכן וידרשו עוד מספר ימים עד שנמלא שוב את המדפים".
לדבריו, מתכננת החברה להרחיב בקרוב את מפעל היצור במטרה להגדיל את כושר היצור.
"יחיעם" הוקמה בשנת 1969 כתאגיד תעשייתי המתמחה במעדני בשר. מוצרי המפעל – פסטרמות, נקניקים ונקניקיות משווקים בכל רשתות השיווק המובילות ובמעדניות המובחרות בארץ.
מוצרי "יחיעם" זוכים לפופולאריות רבה גם ברחבי העולם – 25% מהיצור מיוצא למדינות שונות, בהן ארה"ב, אנגליה וצרפת.
המפעל מחזיק בכ-17% משוק הבשר המעובד, ומהווה את מקור ההכנסה העיקרי של הקיבוץ.